Настани / Новости

08
Јуни
2014

Груевски и Ристовски промовираа 12 нови наслови, досега се преведени 886 книги

Груевски и Ристовски промовираа 12 нови наслови, досега преведени 886 книги ...

повеќе...
08
Јуни
2014

Одржана 53-та промоција на нови 12 наслови 

На 7.06.2014 година, во просториите на „Читалната 1000 книги&...

повеќе...
15
Март
2014

Прилог во Дневникот на МТВ 15.03.2014, Проектот 1000 книги од најголема корист за студентите

 

Проектот 1000 книги од најголема корист за студентите   Насловит...

повеќе...
09
Февруари
2014

Промовирани нови 14 наслови

На 9.02.2014 година, во просториите на „Читалната 1000 книги&ldquo...

повеќе...
09
Февруари
2014

Нови 14 наслови од големиот владин проект

Нови 14 наслови од големиот владин проект Нови 14 наслови од владиниот пр...

повеќе...

Добредојдовте на нашата страна

Интернет страната на Читалната 1000 книги 


Области

 


Нашите НАЈНОВИ книги

Јавните личности и приватните идентитети во седумнаесеттиот век во Холандија

Јавните личности и приватните идентитети во седумнаесеттиот век во Холандија

Автори:

Ен Џенсен Адамс

повеќе...

Основање на музеи и современата уметност (Политиката на уметничкиот приказ на Франција по 1968 година)

Основање на музеи и современата уметност (Политиката на уметничкиот приказ на Франција по 1968 година)

Автори:

Ребека Џ. Де Ру

повеќе...

Математичка статистика и анализа на податоци (3 издание)

Математичка статистика и анализа на податоци (3 издание)

Автори:

Џон А. Рајс

повеќе...

Достигнувања во минералогијата при висок притисок

Достигнувања во минералогијата при висок притисок

Автори:

Еји Отани

повеќе...

Фармакотерапија на клинички случаи (пациент – фокусиран пристап)

Фармакотерапија на клинички случаи (пациент – фокусиран пристап)

Автори:

Тери Л. Швингхамер
Џулија М. Келер

повеќе...

Значењето на бракот (Семејството, државата, пазарот и моралот)

Значењето на бракот (Семејството, државата, пазарот и моралот)

Автори:

Роберт П. Џорџ
Џин Бетк Елштејн

повеќе...

Теории за војната и мирот (литература за меѓународна безбедност)

Теории за војната и мирот (литература за меѓународна безбедност)

Автори:

Мајкл И. Браун
Овен Е. Коте Јуниор
Шон М. Лин Џоунс
Стивен И. Милер

повеќе...

Атлас на метаболични заболувања

Атлас на метаболични заболувања

Автори:

д-р Вилијам Л. Нихан
д-р Брус А. Баршоп
д-р Пинар Озанд

повеќе...

Поедноставен дизајн за наводнување

Поедноставен дизајн за наводнување

Автори:

Пит Мелби

повеќе...

Методи на психолошко истражување

Методи на психолошко истражување

Автори:

Анабел Нес Еванс
Брајан Ј. Руни

повеќе...